home

Restaurant of bistro?
You decide.

‘Het thuisgevoel dat Interieur Avenue Gaverzicht en het Blue Woods Hotel typeert, wordt hier naadloos verder gezet.’ – Karaat, genieten in eigen streek

​​In een knappe, moderne setting brengt onze chef-kok Tom en zijn Blue Origin team jou de Belgisch/Franse keuken in een eigentijds jasje. Bistro Blue Origin werkt volgens het ritme van de seizoenen, want seizoensgroenten belonen ons met de beste smaak.

Je kan in onze restaurant-bistro terecht voor zowel een snelle hap als een gastronomisch diner. ​Afzakken voor een digestief kan net naast de deur in de Lounge Bar van het Blue Woods Hotel.

We beschikken over een bovenzaal (capaciteit: 25 personen) die kan geboekt worden voor lunchvergaderingen, communies, verjaardagen, … Deze zaal kan je reserveren via info@blueorigin.be.

Ben je op zoek bent naar een praktische locatie voor een groter evenement (bv. seminarie, receptie, tentoonstelling, modeshow, workshop, …), dan kan je terecht in het Blue Woods Hotel.

Weekmenu

Wij serveren het menu per tafel,
iedere middag en avond van de week
€33 p.p., gepaste wijnen €18 p.p.

Zakenlunch.
23 – 27 oktober

Roereitje
met rivierkreeft

***

Parelhoen “Fine Champagne”
met herfstgarnituur en amandelkroketjes

***

Tarte tatin
met vanille-ijs

 

Team Bistro Blue Origin

Tom

Tom

Chef-kok
Tom
kapitein van de keuken.

Tom staat aan het roer van de Blue Origin-keuken. Hij drukt er samen met sous-chef Benny zijn stempel op het culinair niveau van het restaurant. Zelf kan je hem doen watertanden met een filet pur met frietjes … Wanneer Tom niet in de kookpotten roert, gaat hij al eens graag naar de film.

Weetje: ‘Een nee heb je, een ja kun je krijgen’ is Toms levensmotto. Daarmee wil hij zeggen dat je niets kan bereiken zonder te proberen.

Trees

Trees

Maître
Trees
Mater Familias van Blue Origin.

Trees zorgt ervoor dat de service zo vlot mogelijk verloopt. Met vragen kan je altijd bij haar terecht. Aangezien ze zelf veel op restaurant gaat, is haar beroep eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Maar… ‘Chicons in espe’ blijft toch haar all-time favourite gerecht.

Weetje: Ze houdt van reizen naar verre bestemmingen. Sri Lanka staat nog op haar bucket-list.

Benny

Benny

Sous-chef
Benny
Jong geweld in de keuken.

Benny is de rechterhand van Chef Tom, mede-verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de Blue Origin-keuken. Hij houdt ervan de bloemetjes buiten te zetten, maar kan evengoed een namiddag spenderen aan zijn uitgebreide collectie films en series. ‘Mijn favoriet gerecht? Zelfgemaakte vol-au-vent met frietjes!‘.

Weetje: Benny kan het beroemde ‘Wonderwall’ van Oasis woord voor woord meezingen.

Luc

Luc

Kelner/zaal
Luc
Kalmte tijdens de storm.

Luc vervolledigt het BBO-team. Hij bereidt de service tot in de puntjes voor en zorgt zo dat alles vlot kan verlopen. In het heetst van de strijd behoudt hij zijn ‘cool’ en kan zo iedereen op zijn gemak stellen. Een man om op te bouwen dus. Aan een rib-eye met bearnaisesaus kan hij niet weerstaan.

Weetje: Het liefst kijkt hij naar sport op televisie: voetbal, zwemmen, paardrijden, … Zelfs keurturnen kan hem boeien.

Jij?

Jij?

Openstaande vacatures
Openstaande vacatures
Versterk ons team

ZAALMEDEWERKER
(SERVICE COUPÉ)

JOBINHOUD:

Als zaalmedewerker kom je terecht in het team van restaurant Bistro Blue Origin. Je ontvangt en bedient de klanten, je zet de borden in, ruimt de tafels af, neemt reserveringen op en werkt met de kassa om af te rekenen. Soms steek je een handje toe in de keuken.

WE ZIJN OP ZOEK NAAR IEMAND DIE ZICH HIERIN HERKENT:

Je hebt een opleiding (Groene Poort, Ter Duinen, …) genoten en hebt bij voorkeur enige ervaring in de horeca. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent zelfstandig en kunt nauwkeurig werken. Je bent flexibel, aangezien het mogelijk is dat je af en toe moet bijspringen in de keuken. Stressbestendigheid & vriendelijkheid zijn een must.

Momenteel hebben wij 1 openstaande vacatures bij Blue Origin. Vrijblijvend solliciteren kan natuurlijk ook altijd door jouw cv* op te sturen. Dan kunnen wij jou in de toekomst vlot contacteren.

INTERESSE?

*Stuur jouw cv naar
Rebecca Bekaert
Interieur Avenue Gaverzicht
Stationsstraat 233
8540 DEERLIJK

of mail jouw cv naar vacature@gaverzicht.be

Misschien tot ziens!

Contact

Contact

T 056 78 27 75
F 056 78 27 76
info@blueorigin.be

Stationsstraat 232
8540 Deerlijk
BELGIË

OPEN
Maandag tot en met vrijdag: 12u tot 14u30 & 19u tot 21u30.
Zaterdagavond: 19u tot 21u30.

GESLOTEN
Zaterdagmiddag & zon- en feestdagen

Restaurant Bistro Blue Origin is gebouwd op de fundamenten van Interieur Avenue Gaverzicht en is gelegen net naast het Blue Woods Hotel.